søndag 18. mars 2012

Ecuador

Jeg har via nettstedet bareblogg.no kommet i kontakt med en nordmann som har emigrert til Ecuador.

Han har en egen blogg www.vivaecuador.no. Bloggen virker profesjonelt laget. Han trives tydeligvis i Ecuador med tropisk klima og lave kostnader.

Jeg har selv ikke vurdert Sør-Amerika. Jeg kan ikke spansk. Jeg har hele tiden hatt den forestilling at den delen av verden er preget av politisk ustabilitet, fattigdom og en kultur der alt skal utsettes til i morgen. Jeg vil vel anta at det sannsynligvis er store forskjeller mellom de enkelte land ganske enkelt fordi Sør-Amerika er så enormt stort.

De som er interessert bør sjekke ut bloggen hans.

Jeg kommer til å fokusere på engelsk og tyskspråklige industrialiserte land. Det vil i hovedsak si Vest-Europa, Karibien, Nord-Amerika, Australia og New Zealand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar