søndag 17. juni 2012

International living

Det finnes mange engelskspråklige nettsteder med informasjon om å flytte utenlands.

Jeg har forsøkt å unngå å henvise til rene kommersielle sider som bare skal selge varer eller tjenester. Dette fordi jeg mener lesere av denne bloggen bør finne objektiv og nyttig informasjon og ikke bare lese innhold som egentlig bare er reklame.

Nettstedet International living har jeg bevisst valg å ikke omtale fordi jeg synes de kommer på feil side av denne grensen. De selger primært abonnementer til sitt magasin og alle andre mulige slags rapporter. Det er begrenset hvor mye nyttig informasjon du får uten å registrere deg eller betale. Jeg vil anta at de som registrere seg får mange tilbud tilsendt på mail. Grunnen til at jeg likevel velger å omtale nettstedet er at International living gjerne blir brukt som kilder for amerikanske nettaviser. Jeg har inntrykk av at amerikanske nettsteder anser International living som en god og troverdig kilde.

International living er beregnet på amerikanere, gjerne pensjonister og har et stort fokus på Latin-Amerika. Du vil finne mye interessant på nettsiden, men bør ha i mente at mye er smakebiter som skal få deg til å betale penger.

Internationalliving

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar